Dibekdüzü İlkokulu

WEB https://dibekduzuilkokulu.meb.k12.tr
Adres : GÜRAKAR MAH. DİBEKDÜZÜ 2 KÜME EVLERİ NO 26 İÇ KAPI NO 1 SİVEREK / ŞANLIURFA
VİZYON : Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, yaratıcı, sorunlara çözüm getiren, girişken, yurtsever, yüksek donanımlı, üretken, ahlaklı, dinamik, Atatürk ilkelerine bağlı, öğrenmeyi seven bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :
Saatler :
Yabancı Dil :
Isınma : Soba
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Servis ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 47 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :